Faiga Tube Square Square

O le Heavy tube square system o se tasi lea o fata fata fata maualuga. Faʻavae i luga o le fata faʻalava (HR), o pallets e teuina i luga o taʻavale i luga o le faʻasaga i luga ma faʻafefe mai le tasi pito i le pito o le pikiapu. O paleti mulimuli ane e agai i luma. O lenei faiga e faʻaogaina lelei le avanoa ma faʻaitiitia ai le faʻaogaina o forklifts. O le Heavy tube square system e maualuga manaʻoga mo pallets. I le taimi nei, o le faʻaogaina o pallets laupapa e fai si matua. Pallets uʻamea ma pallets palasitika e tatau ona faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o le mamafa moni o le teuina e iloa ai le maualuga o le faʻaogaina o le uila.

图片13 拷贝

O uiga o lenei faiga o:

◆ Faʻatatau i fale teu oloa e maualuga le tau o le iunite, e pei o le malulu malulu, faleteuoloa taugata, ma isi.

◆Ua ausia le mataupu faavae o le teuina muamua-i-muamua-i fafo, ma e talafeagai mo le teuina ma manaoga mamafa i le aso e teu ai, e pei o le alamanuia meaai, alamanuia pharmaceutical, etc.

◆E mafai ona tuʻuina atu pe a ma le 20% le faʻatinoina o le pikiina

◆O le saogalemu ma le faʻaogaina lelei e maualuga atu nai lo fata taʻavale.

◆ Faʻatusatusa i fata faʻailoga, e mafai ona faʻateleina le faʻaogaina o le eleele e tusa ma le 70%

◆E mafai ona faʻaaogaina i le naʻo le faʻaulu i luma poʻo se faʻataʻitaʻi paleni, ma o manaʻoga o le faʻaogaina o le forklift e maualalo ifo nai lo le ituaiga taʻavale.

E le gata i lea, e tele mea e tatau ona matauina e uiga i fata kalave.

图片14 拷贝

O le manatu muamua o le loloto atoa o le fata (ie le umi o le ta'iala ta'iala) e le tatau ona lapopoa. I le talitonuga, o le umi o le ala, o le tele o le avanoa e teu ai mo se mea e tasi. Peitai, e masani lava e le umi tele le ala. O le mafuaaga muamua o le umi tele o le a aʻafia ai le faʻafefe o oloa; o le mafuaaga lona lua, afai e le lava oloa, o le mamao mai le utaina i le felauaiga o le a umi tele, ma o le saoasaoa o le a matua televave, ma e ono i ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le nofoaga.

Lona lua, afai e fai si umi o le fata ala, e masani lava ona tuu i le ogatotonu o le auala nisi dampers e faagesegese ai le saosaoa faasee o oloa e aloese ai mai le tulaga o le feliuliuai. I le taimi lava e tasi, ina ia puipuia ai le pallet oloa mai le paʻu ona o le tele o aʻafiaga pe a faʻasolo i lalo, e tatau ona faʻapipiʻi se masini faʻapipiʻi ma se masini vaeluaga o le pikiina i le pito pito i lalo o le auala.

Tolu, o lenei ituaiga fata e le tatau ona maualuga tele. E masani lava, o le maualuga o lenei ituaiga o fata e manaʻomia i totonu ole 6 mita ma le 6 mita, ma o le mamafa o se paleti e tasi e masani ona pulea i totonu ole 1,000 kilokalama, a leai o lona faʻatuatuaina ma le faʻaogaina o le a faʻafitauli.

Afai la e manaʻomia e le fale gaosi oloa le teuina o se vaega itiiti o le tele o oloa, e mafai ona faʻaaoga fata kalave, lea e mafai ona e maua ai le tele o faʻamanuiaga.

O la matou auaunaga autu:

·Karakuri System

·Faiga paipa alumini

·Lean pipe System

·Faiga Tube Square Mamafa

Fa'afeiloa'i i upusii mo au galuega faatino:

Fa'afeso'ota'i:info@wj-lean.com

Whatsapp/telefoni/Wechat : +86 135 0965 4103


Taimi meli: Oke-12-2024